Gebouw 83 | Donderkruid een serie stoelen
16220
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16220,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Datum

december 15, 2017

Categorie
Home, Meubels, Zitten

Donderkruid is een serie van vier kleurrijke zitmeubelen met een krachtig silhouet, gemaakt met veel aandacht voor detail.

Bij Donderkruid staat de constructie centraal. Het meubel biedt de verbindingstechnieken een podium. Zo zijn de pen-en-gatverbindingen volledig zichtbaar en versterkt het berken multiplex het effect van dit detail.

De zitting wordt middels RVS pennen op zijn plek gehouden en hangt daarmee tussen het hout.

De techniek ligt aan de oppervlakte.

De primaire kleur van de zitting biedt een groot contrast met het lichte hout. Dit benadrukt de krachtige lijnen en maakt de stoel een blikvanger in elk interieur.

De serie Donderkruid is gemaakt uit 30mm berkenmultiplex en is afgewerkt met een blankezijdeglans meubellak. De pennen en de constructie in de rugleuning zijn RVS.

De zittingen zijn gemaakt van vrachtwagenzeil en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Volledige interieurontwerp en uitvoer van Daje Couture winkel op Strijp-S, Eindhoven; van werktafel tot stoffenopslag, interieurverlichting tot kledingpresentatie.

Check ook www.donderkruid.nl